Buffalo ranch wrap

Hiphei, Vegelicious-blogi herää talviunilta! Ja ei millä tahansa reseptillä, vaan superherkullisella buffalo ranch wrapilla. Tässä wrapissa makua tulee wings-kastikkeesta sekä itse tehdystä ranch-kastikkeesta. Pääosassa ovat siis rapeat soijapalat, jotka on marinoitu wings-kastikkeessa, lisäksi ei wrappiin paljon muuta tarvitakaan, rapea salaatti, tomaatti ja kurkku riittävät.

Buffalo ranch wrap 2 isoa wrappia, tai 3-4 pienempää

Soijasuikaleet

  • pari kourallista soijasuikaleita
  • 1 kasvisliemikuutio
  • suolaa
  • vettä
  • korppujauhoja kuorruttamiseen

Marinadi suikaleille

  • 1-2dl Frank’s Red Hot Buffalo Wings -kastiketta tai vastaavaa siipikastiketta
  • 2-4 rkl bbq-kastiketta (ei pakollinen)
  • 2rkl öljyä tai sulatettua margariiniä

Ranch -kastike

  • 1prk Oatlyn iMat kaurafraichea tai vegaanista majoneesia
  • 2tl omenaviinietikkaa
  • 1tl sipulijauhetta
  • 1tl valkosipulijauhetta
  • 1/4tl mustapippuria
  • 1/4tl suolaa
  • 1rkl ruohosipulia
  • 1rkl tilliä
  • 1rkl persiljaa

Sekoita ainekset tasaiseksi joko käsin tai sauvasekoittimella

Lisäksi

  • Tortillalettuja
  • Rapeaa salaattia, esim. romaine, cosmopolitan, jäävuorisalaatti tms
  • Kurkkua
  • Tomaattia

Toimi näin: 

  1. Keitä soijasuikaleet paketin ohjeen mukaisesti suolalla ja kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kun suikaleet ovat kypsiä, puristele ylimääräinen vesi pois.
  2. Sekoita marinadin ainekset ja sekoita kypsät soijasuikaleet marinadiin. Anna marinoitua parisen tuntia tai vaikka yön yli.

    img_1079
    Suikaleet menossa marinoitumaan
  3. Kun suikaleet ovat marinoituneet, kaada mahdollinen ylimääräinen marinadi erilliseen kuppiin, jos siis marinadia on kovin paljon. Suikaleet saavat kuitenkin olla kunnolla marinadin peittämiä. Sekoita suikeleiden joukkoon korppujauhoja, kunnes ne ovat kuorruttuneet kauttaaltaan. Levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle.
  4. Paista 220 asteisessa noin 10-15 minuuttia, kunnes suikaleet ovat rapsakoita pinnalta.
  5. Sillä välin, kun suikaleet ovat uunissa, valmista viimeistään nyt ranch-kastike. Silppua salaatti, tomaatti ja kurkku.
  6. Kun suikaleet ovat rapeita ja valmiita, voit kasata wrapit.
    1. Lämmitä tortillaletut nopsaan mikrossa.
    2. Lisää letun päälle runsaasti salaattia, tomaattia ja kurkkua, ranch-kastiketta ja soijasuikaleet. Jos sulla oli ylimääräistä marinadia, jonka kaadoit erilliseen kuppiin, voit lisätä myös sitä wrapin sisään kastikkeeksi.
  7. Kuvaa tuotos ja jaa se Instassa #vegeliciousblogi 🙂 ja sitten voit nauttia herkun hyvällä omalla tunnolla 😉

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s