Ihana cashewricotta

Viimeaikoina on tullut tehtyä paljon kaikenlaista cashew-pohjaista, kuten pastakastiketta, kermaa ja nyt uusimpana ricottaa. Miten voikin pähkinästä olla näin moneen lähtöön?

Ricotta oli aivan ihanaa, sopii pizzaan, lasagneen, pastaan, keksien tai leivän päälle. Helppo ja nopea tehdä, kunhan vaan muistaa laittaa pähkinät likoamaan muutamaksi tunniksi ennen käyttöä. Sitten vain surauttaa ainekset blenderissä ja herkku on valmis.

Cashewricotta

  • 3dl cashewpähkinöitä (liota pari tuntia ensin vedessä)
  • 1dl vettä
  • 1rkl omenaviinietikkaa tai sitruunamehua
  • 0,5tl sipulijauhetta
  • 2rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1 valkosipulinkynsi tai 1tl valkosipulijauhetta
  • 1/4tl mustapippuria
  • 0,5tl suolaa

Toimi näin:

  1. Mittaa ainekset blenderiin.
  2. Blendaa kaikki ainekset sekaisin.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Ihana cashewricotta

    1. Mulla on joku Wilfan aika iso blenderi, en löytänyt siitä äkkivilkaisulla mitään mallin nimeä. Mutta olen ollut tosi tyytyväinen siihen, on ollut kovalla käytöllä ja edelleen toimii kuin uusi. Mulla oli aikaisemmin kaksikin OBH:n blederiä, niin ne kestivät suunnilleen pari vuotta, sitten aina jotain hajosi, eikä tehokkuus riittänyt kuin tyyliin hedelmiin.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s